INNAME VAN UW OUDE PALLETS

HEEFT U PALLETS DIE U NIET MEER GEBRUIKT?

Schilleman Pallets neemt uw gebruikte pallets gratis in.

Uw pallets worden gerecycled of waar nodig gerepareerd en hergebruikt. Maar ook pallets die niet meer hergebruikt kunnen worden kan Schilleman meenemen en verwerken. Zo krijgen de pallets een tweede leven en kunnen wij op een duurzame manier omgaan met houtproductie.

ONZE PRODUCTEN

  • Blokpallets
  • Balkpallets
  • Kisten
  • Kratten
  • Gebruikte Europallets

DUURZAAMHEID

Schilleman Pallets gelooft in duurzaam ondernemen. Met trots zijn wij daarom lid van stichting FSC®. Al onze pallets zijn indien gewenst voorzien van het FSC keurmerk en garanderen hiermee een duurzame productie. Al ons overige aangekochte hout komt uit verantwoorde bossen.

INNOVATIE

Dankzij innovatieve productieprocessen is Schilleman Pallets een van de voorlopers op het gebied van palletproductie in Nederland. Door de inzet van robots is het mogelijk om grote flexibiliteit te bieden, maatwerk te leveren en snel en efficiënt te produceren.

MAATWERK

Wat u ook produceert of transporteert, de pallets van Schilleman bieden de juiste basis. Met een groot assortiment aan houten pallets en afmetingen variërend van 30 centimeter tot 12 meter, biedt Schilleman u altijd een oplossing op maat.