SCHILLEMAN PALLETS

DUURZAAM GEPRODUCEERDE PALLETS IN IEDERE AFMETING

Innovatie, duurzaamheid en maatwerk; dat is waar Schilleman Pallets voor staat. Al meer dan 25 jaar is Schilleman Pallets een van de meest innovatieve palletproducenten van Europa.

Met behulp van geavanceerde robots en vernieuwende productiemethoden produceert Schilleman ruim 2 miljoen pallets, kisten en kratten per jaar. Allen indien gewenst gemaakt van duurzaam FSC®-hout en volgens het ISPM 15-keurmerk. Al het overige hout komt uit verantwoorde bossen.

Voor ons is service even belangrijk als kwaliteit. Daarom heeft Schilleman Pallets altijd pallets op voorraad, kan zij snel leveren en denkt zij met u mee bij maatwerk oplossingen. Voor ons is nee geen optie! Zo zijn de pallets van Schilleman de juiste basis voor uw transport en logistiek.

ONZE PRODUCTEN

  • Blokpallets
  • Balkpallets
  • Kisten
  • Kratten
  • Gebruikte Europallets

DUURZAAMHEID

Schilleman Pallets gelooft in duurzaam ondernemen. Met trots zijn wij daarom lid van stichting FSC®. Al onze pallets zijn indien gewenst voorzien van het FSC keurmerk en garanderen hiermee een duurzame productie. Al ons overige aangekochte hout komt uit verantwoorde bossen.

INNOVATIE

Dankzij innovatieve productieprocessen is Schilleman Pallets een van de voorlopers op het gebied van palletproductie in Nederland. Door de inzet van robots is het mogelijk om grote flexibiliteit te bieden, maatwerk te leveren en snel en efficiënt te produceren.

MAATWERK

Wat u ook produceert of transporteert, de pallets van Schilleman bieden de juiste basis. Met een groot assortiment aan houten pallets en afmetingen variërend van 30 centimeter tot 12 meter, biedt Schilleman u altijd een oplossing op maat.