menu

Speelplan

Schilleman Pallets

DUURZAAM GEPRODUCEERDE PALLETS IN IEDERE AFMETING

 

Met behulp van geavanceerde robots en vernieuwende productiemethoden produceert Schilleman Pallets BV ruim 2 miljoen pallets, kisten en kratten per jaar. Allen indien gewenst gemaakt volgens het ISPM 15-keurmerk. Al het hout komt uit verantwoorde bossen.

Voor ons is service even belangrijk als kwaliteit. Daarom heeft Schilleman Pallets altijd pallets op voorraad, kan zij snel leveren en denkt zij met u mee bij maatwerk oplossingen. Voor ons is nee geen optie! Zo zijn de pallets van Schilleman de juiste basis voor uw transport en logistiek.

Nadenken over de
logistiek van morgen

Dat kan alleen met de inzet van innovatieve productiemethoden. Al jaren loopt Schilleman Pallets daarom voorop op het gebied van innovatie.

DUURZAAM

Alle pallets van Schilleman kunnen worden voorzien van het PEFC keurmerk en garanderen u zo een duurzame productie. Al het overige hout komt uit verantwoorde bossen.

INNOVATIE

Dankzij innovatieve productieprocessen biedt Schilleman een snelle productie en, grote flexibiliteit bij haar palletproductie.

MAATWERK

Met een groot assortiment aan houten pallets in alle afmetingen, biedt Schilleman u altijd een oplossing op maat.

Duurzaam productieproces

Schilleman Pallets gelooft in duurzaam ondernemen Alleen zo kan de houtproductie ook in de toekomst gewaarborgd worden zonder dat de bossen hierdoor verloren gaan